adios amigos!

Herkese merhaba!

Uzun ve yoğun geçen bir hazırlık sürecinden sonra bugün yola çıkıyorum. Açıkçası heyecanlıyım, yoğun bir ay olacak daha önce hiç görmediğim, gitmediğim yerleri göreceğim ve bu süreci sürekli canlı tutacağım.

Bu yol boyunca bana neler eşlik edecek diye soracak olursanız, bir sürü informasyon ile ilgili çıktı, ipad, kindle, iphone, fotoğraf makinem, daha bir çok teknolojik uzantı. Bunların içinde de pdf dosyaları, müzikler vs. Yol boyunca bana ağırlıklı iki grubun eşlik edeceğini düşünüyorum biri Büyük Ev Ablukada diğeri ise Woodkid, bir ay sonra onlardan bıkmazsam demek ki yeteri kadar dinlemişim.

Yolculuğa çıkmak garip bir duygu, nerde neyi bıraktığın, neye nerde başladığın pek belli olmuyor, o aradalık hissi, aidiyet duygusunun kaybolması zamanın içinde eritiyor insanı. Dün Erdem’de bir kitap gördüm, “Tereddüt Üzerine, Joseph Vogel” onu da yanıma aldım, lakin seyahatte arada kaldığı durumlarda insanı harekete geçiren o “tereddüt” oluyor, onu aşınca bir anda çözülüyor herşey.

Üretimin peşine düşeceğim diye başladım ve kendimi üretimin ortasında buldum, o açıdan herşey planladığım gibi gitmekte, istediğim tema, istediğim yönlenme, istediğim hissiyat.

Bugün 19:05’de Bombay ile başlıyorum, bu yazıyı yazıyorum ama bu yazıdan sonra onlarca tweet vs. ile bilgilendirmeye devam edeceğim, şimdilik Sait Ali sayesinde keşfettiğim Woodkid – Iron ile veda ediyorum.

İyi dileklerini esirgemeyen herkese, aileme, sevgilim Elif’e ve bu fırsatı bana yaratan Arkitera ekibine de teşekkürlerimi sunayım, hoş kimse merak etmesin, kimseyi habersiz bırakmayacağım 🙂