Arkitera’nın Bu Seneki Gezgini Belli Oldu!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen Arkitera Seyahat Bursu’nun bu seneki sahibi 1 hafta boyunca Amsterdam’da “Ya Sonra?”nın peşine düşecek.

Ön elemeyi geçen 6 gezgin adayı 25 Eylül Perşembe günü Arkitera Mimarlık Merkezi’nde bireysel sunumlarını yaptı. Adaylar sunumlarını bitirdikten sonra jüri değerlendirme sürecine geçti. Oy birliği ile bu senenin gezgini Elif Yılmaz oldu.

Arkitera Seyahat Bursu’nun bu seneki teması “Ya Sonra?”ya en uygun konsept’i geliştiren, kullanacağı aplikasyonları, şehrin şu anını ve ya sonrasını nasıl deneyimleyeceğini detaylı şekilde anlatan Elif oldu. Elif 1 haftalık seyahati için Amsterdam şehrini seçti. Seyahati boyunca yazacağı blog, ve kullanacağı sosyal medya araçlarıyla deneyimlerini anında, detaylı bir şekilde aktaracak.

Gezginin seyahati ile ilgili tüm gelişmeler, bu hesaplardan takip edilebileceği gibi, Arkitera.com ve ARKIMEET hesaplarından da takip edilebilecek. 19 – 20 Kasım tarihlerinde İstanbul Four Seasons Hotel The Bosphorus’ta yapılacak ARKIMEET 2014’te yeni Arkitera Gezgini Elif, seyahatini ayrıntılarıyla aktardığı bir sunum yapacak.