Eski Gezginler Seyahat Bursu’na Nasıl Başvurdu?

27 Mart Salı günü Instagram hesabımız üzerinden yaptığımız canlı yayın sırasında bize en çok sorulan sorulardan biri “başvuru sırasında nasıl bir sunum hazırlamamız gerekiyor?” oldu.

Bu konuda sizlere yardımcı olmak ve örnek vermek amacıyla eski gezginlerimizden bazılarının başvurularını paylaşmaya karar verdik.


İlk örneğimiz Atıl Aggündüz’e ait. 2016 yılında “Tahribat” teması ile düzenlediğimiz Seyahat Bursu için Atıl aşağıdaki gibi bir sunum ile başvurmuştu.
Atıl Aggündüz


İkinci başvuru örneğimiz 2014 gezginimiz Elif Yılmaz’a ait. Elif, Seyahat Bursu’nun 2014 teması “Ya Sonra?” kapsamında yapmayı planladığı geziyi aşağıdaki gibi planlamıştı.
amsterdam_elif_yilmaz


Üçüncü örneğimiz ise 2015 gezginimiz Erenalp Saltık’a ait. 2015 temamız “Anma Mekanları” kapsamında Japonya’da bir rota planlayan Erenalp’in başvurusu da aşağıdaki gibiydi.
erenalp_saltik


Sizinle paylaşacağımız son başvuru örneği ise 2017 gezginimiz Ahmet Can Karakadılar’a ait. 2017 teması “Zaman Geçer” kapsamında düzenlenen bursa Rusya ile ilgili bir rota hazırlayarak katılan Ahmet Can’ın başvurusu şöyleydi:
ahmet_can

Arkitera Seyahat Bursu ile tüm sorularınızı seyahatbursu@arkitera.com adresinden bizlere iletebilirsiniz.

Unutmayın son başvuru tarihi 16 Nisan!