Seyahat Bursu 2019 Tema Tanıtım Toplantıları Yapıldı


Arkitera Seyahat Bursu için yeni bir süreç başladı. 2019 teması “mimarlık ve inovasyon” olarak belirlenen Arkitera Seyahat Bursu’nun jüri üyeleri arasında mimar Melike Altınışık ve Engin Ayaz ile seyahat bursunun geçen seneki kazananı İrem Korkmaz da yer alıyor.

İlki 4 Şubat Pazartesi günü İstanbul ATÖLYE’de düzenlenen tema tanıtım toplantısı daha sonra 7 Şubat’ta Eskişehir’de ve 8 Şubat’ta Ankara’da yapıldı. Böylece Seyahat Bursu 2019 için başvuru süreci de başlamış oldu.

7 Şubat’ta ilk olarak Eskişehir Teknik Üniversitesi ve sonrasında Osmangazi Üniversitesi’nde düzenlenen tanıtım toplantılarında 2018 bursiyeri İrem Korkmaz seyahat bursuna dair deneyimlerini anlattı.

8 Şubat Cuma günü Mimarlar Derneği 1927’de düzenlenen bu yılın son tema tanıtım toplantısında ise jüri üyelerinden mimar Melike Altınışık ve 2017 bursiyeri Ahmet Can Karakadılar “mimarlık ve inovasyon” ile ilgili fikirlerini dinleyenlerle paylaştı.

Son başvuru tarihi 8 Nisan olan Arkitera Seyahat Bursu’na katılım şartlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.